In jos
Wefy
Wefy
Mesaje : 14
Data de înscriere : 07/09/2018
Varsta : 21
Localizare : Botosani

Regulament Mafii Empty Regulament Mafii

la data de Vin Sept 07, 2018 12:50 pm
Grove Street Regulament:


1) Trebuie să ascultaţi mereu de lider, sublider şi de cei cu rank mai mare. Nerespectarea acestei reguli poate fi sancţionată cu Factionwarn sau demitere.
2) Certurile între membrii sunt strict interzise. Bineînţeles că mai apar mici/mari conflicte, iar atunci trebuie să încercaţi să rezolvaţi pe cale amiabilă. Cine se ceartă riscă Factionwarn sau chiar demitere.
3) Este strict interzis să suferiţi la waruri. Nu aveţi voie să spuneţi "praf", "aimer", "nab", "slab" sau chestii de genul dacă muriţi, omorâţi pe cineva şi în nici o altă situaţie. Voi sancţiona cu ADV/FactionWarn in functie de gravitate această lipsă de respect. Suntem o mafie puternică şi respectată, nu un grup de măscărici.
4) Este strict interzis să vă acuzaţi între voi de aimbot, joypad sau alte prostii. Una este în glumă, iar alta este serios. Nu voi tolera aşa ceva la mine în mafie. Nerespectarea acestei reguli poate avea sancţiuni foarte drastice.
5) Dacă un coleg vă cere ajutorul, îl ajutaţi.
6) Nu aveţi voie la HQurile mafiilor rivale. Nu căutăm scandal, şi ne vedem de treaba noastră.
7) Glumiţi doar cu cine vă permiteţi, la fel şi cu deathmatchul. Faceţi deathmatch în glumă doar pe prietenii buni din facţiune. Nu vreau să mai primesc PMuri cu plângeri între colegi pe motiv de deathmatch. Aveţi grijă. Dacă nu vă permiteţi asta, nu faceţi.
Cool Fiecare lider de grupare trebuie să se implice cât mai mult în a avea gruparea cât mai bine organizată. Tot odată, spamul rămâne interzis.
9) Dacă sunteţi atacat de un civil pe stradă, nu ripostaţi. Faceţi screenshot şi postaţi-l la blacklist. Asasinii se vor ocupa de el. Cine va riposta primeşte Factionwarn şi riscă demiterea din mafie.
10) Dacă sunteţi atacat de un mafiot rival pe stradă, nu ripostaţi. Faceţi screenshot şi reclamaţi-l pe forum. Cine va riposta primeşte Factionwarn şi riscă demiterea din mafie.
11) Dacă la waruri sunt civili care vă deranjează, nu îi omorâţi. Folosiţi comanda [/report] iar un admin se va ocupa de ei. Este strict interzis să omorâţi civili sau membrii altor facţiuni în zona de war. În cazul în care sunteţi reclamaţi primiţi Factionwarn şi riscaţi chiar demiterea din facţiune.
12) Nu aveţi voie să abuzaţi în nici un fel. Cine abuzează de orice lucru posibil va fi demis din mafie.
13) Dacă aveţi wanted fără drept de predare, nu aveţi voie să staţi la HQ sau prin preajma acestuia. E posibil ca unii colegi nevinovaţi să aibă şi ei probleme cu poliţia.
14) Maşiniile facţiunii nu se abandonează după ce se termină treaba cu acestea. Ele vor fi respawnate prin bubuire sau aruncare în apă.
15) Cine primeşte ban este demis din facţiune, dacă liderul hotărăşte că este cazul. Nu vrem să fim făcuţi de ruşine.
16) Cine stă AFK la intrarea in HQ primeşte amendă.
17) Limbajul trebuie să fie cât mai curat, lipsit de injurii verbale şi plin de respect faţă de cei din jur. Cine vorbeşte urât primeşte Factionwarn şi riscă să fie demis.
18) Ce e în facţiune, în facţiune rămâne. Nu aveţi voie să dezvăluiţi planurile / secretele / informaţiile noastre altor playeri. Nerespectarea acestei reguli va duce la demitere pentru trădare.
19) Este strict interzis să vă jigniţi / înjuraţi între voi. Nerespectarea acestei reguli va duce la Factionwarn / Advertisment. Dacă jigniţi pe cineva, şi o faceţi la nervi, să vă cereţi scuze.
20) Cine nu vine la şedinţa săptămânală nu primeşte salariu. Dacă absenţa de la şedinţă nu este precizată pe forum într-o cerere de învoire, membrul respectiv primeşte Factionwarn.
21) Spamul este interzis pe /f(amily) & /g(roup) chats. Cine face spam primeşte amendă.
22) Capslock-ul este interzis pe /f(amily) & /g(roup) chats. Cine scrie cu capslock primeşte amendă.
23) Nu aveţi voie să cereţi rank-up, lider la grupare sau orice alt lucru de genul. Cine face asta riscă să fie demis.
24) Nu aveţi voie să faceţi deathmatch pe playeri. Dacă vreţi deathmatch puteţi face doar pe poliţişti, sau la paintball. Dacă primesc reclamaţii cu voi veţi fi sancţionaţi.
25) Playerii care nu fac parte din Grove Street si vin neinvitati la HQ vor fi somati de membrii Grove Street sa plece de cel putin 3 ori(pleaca de aici,etc), in caz contrar sunt omorati.
26) Este strict interzis Driveby-ul ca şofer. Nu aveţi voie să daţi cu maşina / motocicleta / orice vehicul sau autovehicul peste ceilalţi playeri.
27) În timpul şedinţelor trebuie să fie disciplină şi linişte totală. Dacă aveţi ceva de zis /wave.
28) Cine stă afk la şedinţă primeşte amendă.
29) Cine nu are telefonul închis (/turn off) la şedinţă primeşte amendă.
30) Nu aveţi voie să veniţi cu wanted la şedinţă. Aceasta este mereu stabilită cu multe ore înainte de începere, şi aveţi timp să vă predaţi. Cine vine cu wanted la şedinţă primeşte amendă.
31) Pentru informaţii despre skinuri accesaţi topicul respectiv: http://bugged.ro/topic/11067-grove-street-skinuri-obligatorii-pl%C4%83%C5%A3i-de-taxe-pentru-orice-skin/
32) Doar liderul răspunde la aplicaţii şi reclamaţii.
33) Doar liderul de la asasini răspunde la blacklist.
34) Dacă sunteţi reclamaţi pe forum puteţi lăsa reply doar dacă aveţi o explicaţie plauzibilă şi dovezi care să fie în favoarea voastră.
35) La war, nimeni nu umblă de unul singur. Să ascultaţi întotdeauna instrucţiunile liderului / subliderului. Cine nu face asta primeşte Factionwarn.
ex: nu ascultaţi ordinele, plecaţi de capul vostru "în goana după best"
36) Nu aveţi voie să fugiţi de pe turf, odată ce sunteţi pe el.
37) Nu aveţi voie să editaţi pozele de la depunerea baniilor / materialelor în seif, şi nici de la waruri cu scorul. Aceste abateri vor fi sancţionate cu FW la prima abatere si uninvite la a doua abatere.
38) Cine întreabă unde e war, pe ce turf, sau cu cine avem war, în timp ce un war este în desfăşurare (TIMER pornit) primeşte Factionwarn. Aceasta este lipsă de profesionalism. Dacă nu ştiţi unde e war, nu întrebaţi, ci folosiţi [/turfs] şi uitaţi-vă pe mapă (ESC -> MAP)

39) Cine nu poate ajunge la unele waruri (14:00 - 16:00) este obligat să posteze o cerere de învoire în topicul de inactivitate şi de învoiri. Cine nu postează şi nu ajunge la waruri, primeşte Factionwarn.
40) Cine e inactiv mai mult de doua zile şi nu postează o cerere de inactivitate, va fi demis.
41) Cine este prins cu arme în afara warurilor va primi Factionwarn. Armele se ţin strict pentru waruri. (arme în acest caz = /order)

42) Aveţi voie să luaţi doar M4/Ak47/ MP5 /Shotgun / Rifle. Cine foloseste Katana primeşte Factionwarn pentru consumare de materiale.

43) Cine nu poate ajunge la waruri (14:00-16:00) să posteze o cerere de învoire. Aveţi dreptul la maxim trei cereri de învoire pe săptămână.

44) Nu se fac reclamaţii între colegi pe forum. Cine îşi reclamă colegul pe forum va fi demis.

45) Nu se cere rank, lider de grupare, salariu sau orice altceva. Cine face asta va fi demis.

46) Fiecare mafiot este OBLIGAT să posteze în fiecare zi în topicul  Grove Street - Evidenţă waruri zilnice.

!47) Sunteţi obligaţi să ascultaţi de coordonatorii facţiunii.
Coordonatorii facţiunii sunt:

-

-

Aveţi obligaţia de a îi asculta atât la waruri, cât şi în afara acestora. Cine nu se conformează ordinelor lor, va fi demis fără nici un fel de discuţie.

ex: la waruri vi se dau instrucţiuni clare de tehnică ("Nu mergeţi la ei" / "Menţineţi poziţia în NORD/EST/VEST/SUD s.a.m.d" / "Avansaţi în ei"). Pun foarte mare accent pe ordinele "Nu mergeţi în ei" / "Menţineţi poziţia". Dacă unul dintre coordonatori dă astfel de ordine, cine nu ascultă este demis.
48) Cei care fac scoruri negative mai mari de -4 vor primii o amenda in valoare de 2kk. Cine nu plateste va primii Faction Warn.

49) Cei care fac scoruri pozitive vor fi recompensati cu bani in functie de scorul pe care l-au scos:

Best 10+ va fi premiat cu 2,5

Best 15+ va fi premiat cu 3kk.

Best 20+ va fi premiat cu 4kk

50) Cei care dau /q in timpul war-urilor fara sa anunte va primi Faction Warn.

51) De sarbatorile oficiale, membrii vor fi rasplatiti cu o prima de 500.000$.

52) Nu aveti voie sa abuzati de materialele sau de drogurile din seiful factiuni. Se sanctioneaza cu FactionWarn/Amenda.Odată acceptaţi pentru teste şi intraţi în mafie, sunteţi deacord cu toate regulile impuse. Orice abatere este sancţionată după cum consideră liderul că este mai bine. Prietenia între lider şi membrii este prietenie, dar abaterile vor fi sancţionate.
Pentru a vedea amenzile şi primele, accesaţi topicul "Grove Street - Amenzi & prime"
Sus
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum